Immobiliària de luxe Barcelona

Som la immobiliària de luxe de Girona, Costa Brava i Barcelona. Com treballem?, Quins tipus de clients i propietats tenim?. Sempre des del punt de vista de Immobiliària CENTRE, la seva agència immobiliària a Girona i Barcelona de confiança.

Vull vendre el meu pis d'alt standing Barcelona

Estàs interessat/da en vendre el teu pis o casa, truca’ns sense compromís i en Jordi o en Marc t’ajudaran en allò que necessitis.

On treballen les Immobiliàries de Luxe?

Principalment les immobiliàries d’alt standing es troben a ciutats i pobles on hi ha un gran capital econòmic, sigui pel turisme o per l’economia dels mateixos ciutadans. No és d’estranyar que la seva localització sigui fàcil de trobar, ja que molts dels seus clients són estrangers que compra’n propietats per a invertir o segones residències.

Dins Catalunya principalment hi ha immobiliàries d’aquest estil a la Costa brava. També n’hi ha a Girona i Barcelona, sense oblidar a les zones muntanyoses com Puigcerdà.

Immobiliària de luxe a la Costa brava

No és d’estranyar que el litoral Gironí n’hi haguin, el seu encant de paisatges, color de les aigües i la gastronomia fan que sigui un lloc ideal per a persones d’alt poder adquisitiu que volen invertir en propietats.

Immobiliària de luxe a Barcelona

La ciutat comtal des de sempre ha sigut una de les ciutats europees més importants escollida per a molts per a passar les seves vacances o per a establir-hi la seva nova vivenda. Això ha fet que moltes immobiliàries de luxe, tant estrangeres com nacionals hagin volgut obrir mercat a Barcelona.

Immobiliària de luxe a Girona

La ciutat de Girona any a any augmenta el nombre de turistes que queden meravellats amb el seu barri Vell i la tranquil·litat que desprèn. Aquesta ciutat també s’ha fet un nom gràcies a la seva gastronomia i la facilitat que té per arribar a la platja o la muntanya. Gràcies a això no és d’estranyar que immobiliàries de luxe hagin volgut obrir oficines a la ciutat, pel fet que molta gent de gran poder adquisitiu vol venir a viure-hi.

Perquè escollir CENTRE com la teva Immobiliària de luxe a Barcelona

Quines propietats treballen les immobiliàries d’alt standing?

Principalment trobem dos grans tipus d’immobles que venen les immobiliàries de luxe. Són els pisos localitzats en el centre de grans capitals, a primera línia de mar o pobles muntanyós amb gran renom. Les cases, són grans propietats ubicades fora la ciutat, degut al seu gran nombre de metres quadrats, on es busca la tranquil·litat i no tant la localització. També disposen de terrenys, locals comercials ubicats en les millors zones entre d’altres.

Compara casa o pis d'alt standing a Barcelona

Comprar una casa o un pis de luxe a la ciutat de Barcelona, moltes vegades és una feina complicada, ja sigui perquè la zona no t’acaba d’agradar, la distribució del pis no es la ideal per tu o el preu és superior a les característiques de l’immoble que s’ha visitat.

Immobiliària centre, això ho sabem i gràcies a la nostra experiència, sabem que abans de fer una visita amb un client, se li ha de donar el màxim d’informació possible perquè a vegades amb les fotos publicades la pàgina web, la persona interessada a fer la visita no sap si verdaderament es la casa o el pis que esta buscant. D’aquesta manera podràs acabar de decidir si finalment t’ agrada i ara SI vol fer-la.

També és important remarcar que nosaltres, no posem l’etiqueta casa o pis de luxe i alt standing a totes les propietats que tenen un preu elevat, ja que per poder tenir aquesta consideració, ha de passar un filtre de qualitat, més que res per donar seguretat al comprador, que el que està comprant verdaderament, té el valor indicat.

Com vendre pis d’alt standing a Barcelona

A diferència de les immobiliàries convencionals, les de luxe realitzen el 90% de les operacions immobiliàries a través de contactes o col·laboradors immobiliaris, que en cobren una comissió. I el 10% restant les vénen a partir de portals immobiliaris o publicitat per internet.
Normalment els seus compradors són estrangers i això fa que els comercials immobiliaris de la agència hagin de saber parlar diferents idiomes per poder explicar de forma adequada la propietat immobiliària on el client desitja fer la visita.

Per això la nostre immobiliària, té tants clients contents amb la seva compra, perquè saben que el que estan comprant té el valor correcte dins el mercat immobiliari.

Vendre casa a Barcelona amb agència alt standing

Contacta amb nosaltres sense compromís, sabem com fer-ho

Vendre Sarria – Sant Gervasi

Vendre pis barri a la Bonanova

Vendre pis barri de l’eixample, Barcelona

Vendre el meu pis Passeig de Gràcia

Vendre àtic Centre de Barcelona

Vendre pis barri de la Barceloneta

Vendre casa a Montjuic, Barcelona

Vendre casa a Pedralbes

Vendre casa o pis barri de les corts

Que ha de tenir una propietat per ser considerada d’alt standing?

A continuació us presentarem algunes de les característiques que ha de tenir una propietat per ser considerada de luxe. Perquè no tot són els metres quadrats que tingui, ni les habitacions que hi hagi, ni el preu.

Materials de qualitat

Un dels aspectes més importants és la qualitat dels materials de construcció i decoració de l’immoble. S’ha d’entendre que els materials com més qualitat tinguin i estiguin ben conservats més augmenta el valor de la propietat. La qualificació energètica d’un habitatge de luxe també és molt important, perquè l’eficiència permet un estalvi d’energia que cases i pisos habituals no tenen. Això s’aconsegueix treballant amb els millors materials de construcció, per evitar escapament de temperatura i l’entrada de soroll de l’exterior.

Ubicació de l’habitatge

Les ubicacions d’aquest tipus d’immobles de luxe es troben a les localitzacions més exclusives o al centre de les ciutats. Un exemple és passeig de gràcia, a la ciutat de Barcelona. On es troben els pisos més luxosos de Catalunya. Arriben a valdre 5 milions d’euros gràcies a la seva localització i els materials de la reforma.

Privacitat de l’habitatge

Quan busques una propietat d’aquestes característiques un dels factors més importants és la privacitat i seguretat. Per això no és d’estranyar que aquest tipus d’immobles es trobin a urbanitzacions privades. Si són pisos, disposen de seguretat dins el bloc que permet estar tranquil i amb la confiança de què no seràs molestat.

Es venen moltes cases de luxe?

Poques vegades se sent parlar de vendes milionàries, però la realitat és que a Catalunya se’n realitzen amb molta freqüència. No és d’estranyar que quan una persona augmenta el seu valor adquisitiu, vulgui tenir una propietat immobiliària d’alt standing. I gràcies a la localització com Barcelona on el comerç internacional és molt important, fa que molts empresaris es fixin amb la ciutat com un lloc ideal per viure.


  Immobiliària Centre Girona

  Agencia inmobiliaria

  Direcció: Carrer Barcelona, 47 1r C, 17002 Girona
   
  Horari: 9:30-13:30 y 16:00-19:00
   
  972 045 098
  Número AICAT immobiliaria Centre