Administració de Comunitats i Patrimoni

A Immobiliària Centre Girona sabem que la bona gestió de la propietat immobiliària és el més important. Administració de comunitats i patrimoni es una feina que portem fent desde els nostres inicis i ho sabem fer. Per això oferim als propietaris l’oportunitat de gestionar-li els seus pisos o comunitats perquè no s’hagi de preocupar de res i pugui passar temps fent el que més li agradi.

Demana un Pressupost

Administració Immobiliària de Patrimoni

CENTRE immobiliari ofereix la màxima rendibilitat al teu patrimoni immobiliari gràcies al nostre estudi personalitzat per a cada client.

Sabem que la funció principal és eliminar les preocupacions als propietaris, actuant de manera ràpida, eficaç i eficient davant de qualsevol problema o incidència que pugui haver-hi en la propietat.

Gestionem el teu pis

Tenir un pis de lloguer i portar la seva gestió a vegades no és fàcil, ja sigui perquè estàs molt ocupat i no tens temps o perquè no tens experiència per a fer una gestió correcta.

Nosaltres, portem l’administració de més de 56 pisos de lloguer a Girona i més de 115 a Barcelona.

Gràcies a el nostre experiència, t’ajudarem i et gestionarem el teu immoble cada dia, perquè tu no tinguis cap preocupació. Canvis de subministres, arreglar petits desperfectes, controlar el pagament mensual de lloguer i resoldre els dubtes diaris que pot tenir tant el llogater com el propietari, són les nostres principals gestions.

Administració de Comunitats Propietaris Girona i Barcelona

Gestionem tots els serveis i necessitats de la seva comunitat amb total transparència en tots els procediments i comptes bancaris.

Administració de comunitats i patrimoni ens encarreguem de cobrir els petits problemes diaris i necessitats de tots els nostres clients fins als problemes de convivència entre veïns actuant sempre d’una forma correcta i justa per a les dues parts en col·laboració de la Junta de Propietaris i en contacte permanent amb el president de la comunitat per a una major eficiència.

Gestió d'obres, incidències i problemes a la comunitat.

Per gaudir d’una bona convivència dins de la comunitat. Volem que hi hagui una bona relació per això saben que els problemes s’han de solucionar des del principi.

Per molt petites que siguin dins de la Comunitat de Propietaris amb l’ajuda del president de la Comunitat.

Sol·licitant els pressupostos a diferents empreses i demanant l’opinió de la comunitat per a procedir a l’elecció final.

Vetllem perquè no hi hagui demora amb els pagaments d’impostos.

Gestió econòmica i control dels comptes bancaris.

Per ser presentades en les juntes i enviaments dels moviments bancaris setmanalment a president de la comunitat.

Per aconseguir un mínim de morositat dins la comunitat de veïns.

Administració de Pisos Girona i Barcelona

+ 0
Administracions Girona
+ 0
Administracions Barcelona

Tot seguit explicarem els nostres serveis immobiliaris referents a l’administració de pisos i cases de Lloguer

Administración de comunidades de propietarios en Gerona y Barcelona

Que oferim als propietaris en relació a incidències i obres de la propietat?

Per tenir un control total de tot el relacionat amb la comunitat de veïns. Saber possibles derrames, reparacions i obres que puguin haver-hi en un futur a la comunitat de propietaris.

Portar l’administració immobiliària d’un immoble, no només és portar un control del cobrament de les mensualitats, també suposa tenir en compte totes les incidències que apareguin, gestionar-les com més aviat millor i assessorar el propietari per reparar desperfectes del pis.

Sabem que a l’hora de fer una reparació o reforma de l’habitatge és important tenir diferents pressupostos, per escollir el que més convingui en cada cas. Per aquest motiu, posem a disposició dels propietaris una seria de professionals en cada sector. Sempre respectant la decisió del propietari en primer lloc.

Realitzem els pagaments a les empreses que hagin intervingut en la reparació o reforma de la propietat. Per tal d’ajudar al propietari a l’hora de liquidar factures.

Tramitem els canvis de nom, altes de subministrament i control d’incidències relacionades amb les companyies. Per així ajudar al propietari a controlar-ho.

Ens encarreguem de parlar i tramitar amb les companyes totes les reparacions necessàries, per poder solucionar-les el més aviat possible

Si el propietari ho desitja tenim contactes d’empreses de neteja perquè el llogater pugui escolli la que més li convingui per tenir una neteja del seu pis, aconseguint així que el deteriorament del pis sigui mínim. Un exemple clar seria el pis d’estudiants, on el propietari obliga a portar una persona de neteja mínim un cop al mes.

Gestió econòmica i cobraments dels lloguers pels propietaris

Pagament de la mensualitat als propietaris.

Realitzem el cobrament del lloguer i tot seguit paguem al propietari la mensualitat restant, l'import de les reformes o reparacions si ni hi ha hagut, més els honoraris del CENTRE Immobiliària per la gestió.

Liquidació i gestió d'impostos referents a la propietat.

Si és necessari ens encarreguem de fer el pagament d'impostos referents a la propietat que gestionem. (IRPF, IVA, IBI)

Reclamació immediata per rendes impagades.

Si un llogater no paga la mensualitat nosaltres ens encarreguem de reclamar-li, si el propietari ho desitja tenim contacte amb una empresa asseguradora d'impagaments que s'encarregarien de pagar totes les mensualitats no pagades i les despeses que generi el procés fiscal, fins al seu acabament.

Per intentar no perdre una mensualitat de lloguer entre els nous i antics inquilins, un cop fem l’entrega de claus ja col·loquem l’immoble als principals portals immobiliaris per a poder tornar a llogar l’immoble.

Si el propietari té uns llogaters que ja fa més de 7 anys que viuen al mateix immoble, Immobiliària centre recomanem a fer un nou contracte de lloguer per a actualitzar les clàusules o renovar el preu.

Fem una taxació professional per saber quin preu de lloguer podem treure a l’immoble

És obligatori que un pis per a comercialitzar-lo tingui aquests dos documents, nosaltres tenim tècnics que ho poden tramitar per així poder posar l’immoble en venda o lloguer el més aviat possible

Un cop tenim una persona interessada amb l’immoble, demanem la documentació necessària al futur llogater per estar segurs que podran assumir les despeses de lloguer.

Immobiliària Centre tenim professionals que estan al corrent de canvis de normativa i actualitzacions de la llei per tal que els contractes que redactem estiguin perfectes i siguin completament legals.

Per altre bada un cop firmat el contracte de lloguer si el propietari ho desitja podem ingressar la fiança.

Moltes vegades abans de publicar l’immoble ja tenim algun client que vol fer una visita. Això permet llogar-lo més ràpid i eficient perquè la persona interessada ja és coneguda per la immobiliària


  Número AICAT immobiliaria Centre

  Immobiliària Centre Girona

  Agencia inmobiliaria

  Direcció: Carrer Barcelona, 47 1r C, 17002 Girona
   
  Horari: 9:30-13:30 y 16:00-19:00
   
  972 045 098