Qui som?

La nostra història

Immobiliària Centre ens trobem a la província de Girona i Barcelona. És una empresa familiar que va començar el 1960 quan el nostre Besavi Sr. Genís Canals va fundar una empresa de construcció a la ciutat de Girona.

La gestió immobiliària va arribar passat uns anys gràcies a un edifici a la ciutat de Girona que no es va vendre i va decidir llogar-lo.

Han passat més de 50 anys i la família de Genís Canals segueix lligada al sector immobiliari, aspecte que ens fa se qui som. Per això en Jordi i en Marc els seus besnéts han decidit obrir mercat a Barcelona després de gestionar diversos immobles en la mateixa Ciutat Comtal i aconseguir que la filosofia de l’empresa que va construir fa més de 50 anys segueixi ajudant a la gent a trobar la seva llar i gestionar correctament els seus béns immobles. Sempre des dels valors que han fet créixer l’empresa. Confiança, Eficiència, Respecte.

Si desitges comercialitzar el teu immoble CENTRE serveis immobiliaris t’ajuda gràcies al seu servei personalitzat per a cada propietari. Comptem amb assessors que estaran al seu costat el temps que duri el procés, perquè sabem que el tracte cara a cara i amb contacte directe afavoreix a una millor relació. Contacte sese compromís.

Volem aconseguir amb aquest mètode que el tracte propietari comprador i agència immobiliària sigui el més natural i càlid possible. Creiem que d’aquesta manera, es pot treure el màxim benefici a la propietat, degut a que sempre és millor acabar la feina satisfet perquè totes les parts se sentin a gust en tot el procés immobiliari.

Valors Immobiliària Centre

Els valors de Immobiliària CENTRE fan que cada dia més propietaris, compradors i llogaters confiïn amb nosaltres, per ajudar-los en el sector immobiliari a Girona i Barcelona. La confiança, l’eficiència i el respecte són els pilars fonamentals que ens han portat a ser qui som avui.

Immobiliària CENTRE Girona, la teva immbiliaria

Confiança immobiliària

Creiem que sense confiança el treball no es pot realitzar al 100%. Per això Immobiliària Centre GIRONA, treballa sempre des de la confiança amb els clients per aconseguir realitzar les millors operacions immobiliàries.

Eficiència per Vendre i Llogar

Treballar amb eficiència, no és treballar ràpid, és obtenir els resultats esperats i que els propietaris d'immobles estiguin satisfets.

Respecte al Client

CENTRE tracta al producte i els clients amb el màxim respecte, perquè l'experiència ens ha demostrat que és el més important, aconseguint així una gran acceptació dels propietaris d'immobles a la ciutat de Girona i Barcelona.