Pisos i Cases de Lloguer a Girona

A continuació et presentem la forma de treballar els lloguers de Immobiliària Centre. Llogar pisos i cases amb la màxima serietat i buscant el millor llogater. 

Llogar el meu pis o casa a Girona i Barcelona

Si ets propietari d’un immoble, hi has decidit posar-lo a lloguer, et volem ajudar i assessorar per prendre la millor decisió perquè sabem que fer el pas de llogar la teva casa és molt important, per això et presentem la manera en què nosaltres treballem.

Numero de propietaris contents amb Nosaltres

0
Pisos i cases llogades a Girona
0
Pisos llogats a Barcelona

Servei Personalitzat Lloguer de Pisos

Comprovem la competència de l’immoble per treure el màxim profit.

S’han de realitzar fotografies d’alta qualitat per aconseguir una millor acceptació en el mercat immobiliari.

Utilitzant les xarxes socials i Google ads. Dins el nostre equip, tenim un marqueter especialitzat amb Google que farà que el teu immoble arribi a la persona adequada.

Et preparem i t’aconsellem per treure el màxim profit visual i estètic al teu pis

Treballem amb les  plataformes  immobiliàries més importants del mercat.

Si el propietari ho desitja, podem tramitar l’assegurança per així tenir la màxima tranquil·litat.

Comptem amb professionals disposats ajudar en tot el necessari per tenir la màxima seguretat

Consells per llogar el teu pis a Girona

Si estàs pensant a llogar el teu immoble, tot seguit et volem donar uns consells importants per aconseguir un bon resultat.

Prepara l'habitatge

Fer un home staging és importantíssim per fer lluir la teva propietat. A més és molt important fer revisar a un tècnic qualsevol imperfecció que pugui haver-hi en l'habitatge perquè en el moment de què el llogater entri a viure al pis ho tingui tot amb perfecte estat de funcionament. Això fa que el preu de l'immoble augmenti. Si desitges preparar la teva propietat a Immobiliària Centre Girona oferim el servis integrals, on els nostres especialistes en lampisteria, Paletes, fusteria i serveis de neteja deixaran la propietat en perfecte estat.

Demana fiances

Serà l'única garantia que tindràs en el moment que el llogater marxi del pis. Per aquest motiu son tan importants, molta gent que no està ben assessorada no demana fiança ni garantia addicional i es troben sense eines per arreglar el pis quan l'arrendat deixa l'immoble. També recordar que si es demana fiança és obligatori ingressar-la a INCASOL, on un cop acabat el contracte te la retornaran sense cap problema. Si ho desitja nosaltres podem gestionar-li la tramitació.

Tracte cara a cara amb el llogater

Com a tota relació el més important és tenir una bona actitud i pactar les normes, per una bona convivència. Has d'entendre que el llogater durant el temps que habiti el pis li poden sorgir problemes, per això tenir una bona relació és molt important, perquè d'aquesta manera el propietari també sap quin és l'estat de la seva propietat en tot moment. CENTRE Immobiliària, oferim el servei d'administració, perquè el propietari no s'hagi de preocupar en cap moment.

Lloguer de pisos i cases segur

Per tal que el propietari sempre tingui tranquil·litat amb el seu lloguer. Nosaltres abans de firmar el contracte de lloguer o fer un document de reserva del futur llogater. Demanem que ens passi la seva documentació per a fer un estudi de solvència, per a comprovar que no tingui algun deute al llarg de la seva vida, que encara estigui pendent de liquidar.

Si en el resultat de l’estudi, tot està correcte, li transmetem al propietari el nostre vistiplau per tal que el propietari prengui l’última decisió i decideixi si llogar o no el pis a la persona que nosaltres li hem triat.

A part, també podem realitzar una assegurança d’impagament, per a més tranquil·litat pel propietari.

Lloguer pisos Estudiants

Ets estudiant i vens a Girona? Truca’ns i pregunta per els pisos de lloguer, segur que en trbem algun que t’encaixi.

Piso para estudiantes al mejor precio girona. En la immobiliaria CENTRE estan los mejores

Quin contracte de lloguer existeixen?

Legalment el contracte serà l’eina més important que tindràs durant tot el període en què estigui llogat l’habitatge, per això ha d’estar ben redactat i actualitzat a la normativa vigent en el moment de firmar-lo. Hi ha dos tipus de contracte referent a vivenda actualment a Catalunya:

Contracte d'habitatge habitual

És el mes recorrent pels propietaris que volen posar en lloguer la seva vivenda per a ús familiar. És un contracte que en l'actualitat té una durada obligatòria de cinc anys (si el llogater no decideix marxar abans), i prorrogable any rere any fins a un màxim de tres anys. És obligatori demanar un mes de fiança com a mínim, però el propietari pot demanar una garantia addicional.

Contracte de lloguer turístic o lloguer vacacional

Aquest tipus de contracte són més habitual any a any a ciutats i pobles turístics i de costa com Barcelona, Girona, Platja d'Aro, Begur, Llafranc entre d'altres. A diferència dels altres tipus de contracte d'habitatge aquests, no poden superar una durada màxima de 31 dies. A més és considerada una activitat econòmica i això comporta que s'ha de tributar pels seus beneficis. Aquest tipus de contractes no estan sotmesos a les regulacions de la Llei d'Arrendaments Urbans sinó que és competència de la comunitat autònoma dins on estigui localitzada l'habitatge. A Catalunya està regulada per la Direcció General de Turisme de la Generalitat i és obligatori tenir la llicencia i recaptar l'impost sobre establiments turístics IEET.

Contracte d'habitatge no habitual

És recomanable per a propietaris que vulguin posar el seu habitatge en lloguer, però no vulguin estar lligats per un període tan llarg com en el contracte habitual, és adient pels propietaris que vulguin posar el seu pis per estudiants o treballadors que estiguin a la ciutat temporalment, perquè la seva durada i altres clàusules es pot pactar i d'aquesta manera sigui millor pel propietari i arrendatari. Per altra banda en aquest tipus de contracte d'habitatge és obligatori demanar dues fiances.

Troba al llogater indicat, es dificil?

Trobar un arrendatari no és difícil, però trobar l’indicat sí que complica la seva cerca. Un cop tinguis el client indicat és important fer un estudi de solvència per tal d’assegurarte que el llogater podrà pagar l’habitatge. Com anteriorment hem explicat, oferim als propietaris el servei de fer estudis de solvència als futurs llogaters.

Preu de mercat

Si desitja llogar el teu immoble és important que el preu estigui dins les possibilitats de l’habitatge en el moment que es vulgui posar a lloguer. Moltes vegades si el preu és superior no s’aconsegueix llogar i per tant sembla que la propietat no interessi als futurs clients. Això comporta a un desgast de l’habitatge publicitàriament parlant, està molt de temps publicat i dóna la percepció que no és de qualitat. Es soluciona fent un petit estudi de mercat per un professional que t’ajudarà a posar el preu adient. Immobiliària Centre t’ajudem amb una valoració gratuïta de l’immoble, contacte sense compromís.

Legalitats a l'hora de llogar

Tots els contractes de lloguer han d’estar sotmesos a la llei d’arrendaments urbans, per aquest motiu és molt important que les clàusules del contracte siguin legals perquè si no ho fossin, podríem tenir problemes legals.

Si el pis o casa es vol posar amb lloguer ha de complir tots els requisits legals per a poder-ho fer com la cèdula d’habitabilitat, certificat energètic, entre d’altres.


    Número AICAT immobiliaria Centre