Vendre o Comprar un pis o una casa

T’estàs preguntant: vull vendre una casa? Hi ha moltes agències immobiliàries per vendre casa teva a Girona i Barcelona. Però nosaltres som diferents i t’ho volem demostrar. Immobiliària CENTRE som una agència immobiliària compromesa amb la bona feina, sabem que si tractes bé els clients ja sigui que volen vendre casa seva, llogar casa seva o simplement vulguin informació, sempre que necessitin ajuda vindran a tu.

Vendre el meu pis a Girona i Barcelona

A Immobiliària Centre et volem ajudar per qualsevol gestió, dubte o aclariment que tinguis sobre el procés de la venda del teu immoble. Tot seguit t’explicarem el nostre mètode de treball per realitzar la venda d’immobles a Girona.

Serveis Personalitzat Venda d’immobles

Sabem que si estàs interessat a vendre una propietat necessites saber que a l’Agent Immobiliari a qui li encarregués la venda ho farà el millor possible, perquè la venda s’efectuí amb èxit.

A Immobiliària CENTRE volem que el propietari es senti a gust durant tot el procés de venda, per aquest motiu cada propietari tindrà un únic Agent Immobiliari per a gestionar la venda

Per a posar l’immoble a la venda estiguin vigents (si hi hagués alguna documentació que no ho estes desde CENTRE donem al propietari el contacte de tècnics per a poder solucionar-ho).

És molt important saber, que per vendre el teu immoble necessites tenir tota la documentació actualitzada tal com s’ha explicat al principi. Et recomanem que no deixis per últim moment els tràmits de documentació, perquè el més normal quan hi ha una persona interessada en comprar la vivenda és que ho vulgui tenir tot al moment. Aquests tràmits poden trigar més del qual normalment pensem i seria molt preocupant perdre el comprador per no tenir-la al dia.

A continuació us deixem una llista d’alguns documents que no poden faltar. 

És un document que tot habitatge ha de tenir on acredita un arquitecte que l’habitatge és apte per a viure-hi.

Aquest document avalua les característiques energètiques de l’immoble i el situa dins uns nivells de consum que oscil·len de la lletra A sent aquest el més eficient fins a la lletra G sent aquest el menys eficient.

És un impost que es paga a l’ajuntament i és imprescindible portar-lo el dia del notari per comprovar que s’estar al corrent de pagament amb l’Ajuntament de la ciutat o poble on sigui situat l’habitatge en venda.

(no és obligatori) però ajuda a la persona que vol compara l’habitatge a saber com es distribueix i tot el que està relacionat amb l’edificació de l’immoble.

Per captar l’atenció de les persones que estiguin mirant l’anunci és molt important realitzar unes fotografies que t’ajudin a entendre’l.

Com hem comentat anteriorment, les fotografies són la primera impressió que donem al comprador i el que permetre que molts interessats que busquen immobles pels portals immobiliaris es fixin en el nostre.

Immobiliària CENTRE treballa molt la fotografia, intentem que surtin el més bé possibles, lluminoses, amb amplitud i buscant un sentit a totes les fotografies. Sempre les editem amb programes especialitzats per tal de guanyar qualitat a la imatge i retocar petites imperfeccions que pugui estar a la fotografia.

És el document que acredita qui és la persona titular de la finca.

Ho fem personalitzat utilitzant les xarxes socials com Facebook ads i Google ads per arribar a més compradors interessats en el producte.

Si cal (un immoble ben organitzat i decorat augmenta les possibilitats de vendre’l amb més facilitat).

La primera impressió és el que més resultats dona, per això és molt important que la casa llueixi el millor que pugui, per cridar l’atenció de les persones que navegant pels portals immobiliaris.

Per aquest motiu es va crear el home staging, amb la finalitat de preparar la casa per la venda.

Existeixen diferents tipus, des dels més radicals que canvien tota la decoració i mobiliari, fins als més utilitzats que seria fer una neteja, distribució i despersonalització de l’habitatge.

Nosaltres recomanem el terme intermedi, sempre en relació amb l’estat de l’ habitatge. Fent una bona distribució i aportar objectes de decoració neutres que agradin a tothom.

Actualment la publicitat per internet és l’eina més eficient i econòmica que hi ha per arribar a possibles compradors, en el sector immobiliari hi ha portals que ens ajuden a publicitar l’immoble. Des de Immobiliària Centre et recomanem que abans de publicar l’immoble als diferents portals immobiliaris estudis quins són millors pel teu tipus de propietat, perquè hi ha portals immobiliaris que es dediquen només al lloguer d’immobles, altres a la venda i també n’hi han dedicats a venda de naus i traspassos de negocis.

Un altre aspecte a l’hora de publicar l’immoble dins les plataformes immobiliàries és tenir una gran quantitat de fotografies on es mostri la distribució de la vivenda i fer una bona descripció aportant la màxima informació que pugui ser útil per a les persones que vegin l’immoble. Tots aquests factors faran que el teu immoble estigui millor posicionat que la resta dins els portals immobiliaris.

Comptem amb experts com advocats, Economistes i Arquitectes, per ajudar als clients que ho necessitin

Important: Has de saber que si la teva casa està amb hipoteca i vols vendre-la, els passos a seguir són diferents. Et deixem un document perquè puguis entendre com funciona. Puc vendre la meva casa amb hipoteca?

Si ets venedor: IRPF, Plusvàlua, IBI, ISD

Si ets el comprador: IVA, IAJD, ITP(només segona mà)

A més de Notària, registre i gestor immobiliari

Vendre casa meva i continuar vivint-hi 

Actualment, hi ha opcions per realitzar aquest tipus d’operacions immobiliàries, si estàs pensat fer-ho no dubtis a trucar-nos

Tens una propietat en venda amb hipoteca?

contacti amb nosaltres i l’informem com vendre.

Venda de pisos i cases nous i segona ma a girona i Barcelona

Consells per Vendre la Meva Casa o Pis

A continuació et presentem uns consells que creiem que us poden servir a l’hora de vendre una propietat.

Estudi de Mercat per la Venda

El preu de la venda de l'immoble és molt important, però un aspecte a tenir en compte a l'hora de fixar-lo, és no col·locar-lo segons els diners que necessitem perquè si fem aquesta acció, el més normal és que la vivenda que posem a la venda estigui fora del preu de mercat i per conseqüència hi haurà molt poca gent interessada o mai hi haurà cap que la volguí comprar. Per això recomanem posar el preu fen un estudi mínim de la competència (mirar als portals immobiliaris els preus dels immobles semblants al teu que es venen a la zona) per així estar segur que cridarem l'atenció de possibles compradors.

Reparar i Despersonalitzar la Casa o pis

Aquesta acció és una de les més importants a l'hora de fer les fotografies que es publicaran als portals immobiliaris, perquè totes les persones tenim gustos diferents i això pot provocar que possibles interessats la deixin escapar perquè no els hi agrada la decoració de la vivenda. Un exemple són els quadres o fotografies. Des de CENTRE recomanem que a l'hora de publicar les fotografies, retoqueu la imatge perquè el contingut del quadre sigui borrós, un altre exemple clar són els articles de decoració personal com gerros, figures decoratives i tota mena d'objectes que pensem que poden influir en l'opinió dels possibles compradors. Per altra banda és important reparar els desperfectes que puguin haver-hi a l'habitatge perquè quan vinguin a visitar l'immoble possibles compradors tot estigui en perfecte estat (tots sabem que molts compradors quan visiten una vivenda amb desperfectes perden l'interès o serà una eina que utilitzaran per a demanar rebaixa de preu).

Contracte de compravenda immobiliari

És un document legal on 2 o més persones es transfereixen un bé immoble a canvi d'una quantitat de diners o un altre objecte o immoble del mateix valor.

Vols Comprar un pis o una casa?

Consulta el nostre catàleg d’immobles

Tenir un catàleg immobiliari és molt important perquè pots comparar els diferents preus, zones i m2 que tenen. Però és important saber que si és un catàleg amb paper pot ser que en poc temps quedi desfasat, ja que la immobiliària que l’ha distribuït no el pot actualitzar cada vegada que es vengui una propietat, per aquest motiu Immobiliària CENTRE tenim un catàleg immobiliari digital per poder actualitzar-lo i distribuir-lo amb facilitat, si el desitja tenir contacti amb nosaltres i li farem arribar per correu electrònic.

Oportunitats d’inversió Immobiliària Girona i Barcelona

Sabem que invertir en immobles és una de les millors opcions d’inversió a llarg termini que hi ha. Per aquest motiu ens prenem molt seriosament aquests tipus d’operació immobiliària perquè ha de ser un producte que a part de no perdre valor durant els anys, sigui fàcil de llogar o de tornar a vendre si és necessites. 

Cases i pisos de segona residencia

És un dels grans motius pel qual la gent es compra una propietat, tenir una segona residencia per descansar i passar unes bones vacances durant les èpoques festives, fa que cada vegada més gent es decideixi per invertir en aquest tipus de producte immobiliari a la costa Brava. Per altra banda, sovint tenir aquest tipus d’immobles permet treure uns diners extra, que cada vegada més persones ho contemplen com una inversió i lloguen el seu immoble per setmanes o dies.

Preu màxim del valor d’una casa o pis

És molt important saber des del principi l’import màxim que pots abonar per la compra de la propietat. Si necessites hipoteca, és millor anar a parlar amb el banc abans d’anar a visitar qualsevol casa, per així saber les teves possibilitats.

Una vegada saps el preu màxim que pots assumir, pots començar a buscar la teva nova propietat.

També és important remarcar que si vols vendre l’immoble on ara resideixes per comprar-ne un de nou, taxis l’immoble antic per saber si el preu que té al mercat et soluciona la compra del següent immoble.

Comunitat de Veïns, s'ha de tenir amb compte?

Si vols vendre un pis és important tenir la documentació de la comunitat de propietaris, saber si hi ha derrames o futures rehabilitacions o reparacions de l’edifici, tenir els estatuts de la comunitat i els rebuts a l’ordre del dia.

És necessari parlar amb la junta de la comunitat avisa’n que vols posar en venda l’habitatge, perquè no hi hagin mal entesos un cop s’hagi realitzat la venda.


  Immobiliària Centre Girona

  Agencia inmobiliaria

  Direcció: Carrer Barcelona, 47 1r C, 17002 Girona
   
  Horari: 9:30-13:30 y 16:00-19:00
   
  972 045 098