Immobiliàries de naus industrials i locals

Tot seguit en aquest apartat us explicarem tot el que necessiteu saber sobre les immobiliàries que només treballen amb locals comercials, terrenys i naus industrials. El mètode que utilitzen, la seva localització, els propietaris i clients que tenen… Recorda que Immobiliària CENTRE t’ajudarem amb tots els teus dubtes que tinguis sobre aquest tipus de propietat, l’únic que has de fer és contactar via telèfon o correu electrònic amb nosaltres i explicar-nos els teus dubtes.

Vol vendre o llogar el teu local a Girona?

On se situen aquestes immobiliàries?

Bàsicament, aquestes immobiliàries les trobem a ciutats on hi ha un gran nombre de locals i naus industrials per la ciutat i rodalies. Normalment, solen tenir les seves oficines al centre de la ciutat i es troben a llocs molt visibles. En comercialitzar un producte tan específic fa que aquest tipus d’immobiliàries siguin les úniques en tota la ciutat, ja que dedicar-te a un sector tan precís demostra una gran professionalitat i coneixença del sector industrial i del comerç.

Què és millor llogar o vendre una nau industrial?

Normalment, aquests agents de la propietat només volen propietat de lloguer i venda, però en altres casos també poden acceptar traspassos de negocis. Com bars, restaurants, botigues de roba entre d’altres.
Els locals no tenen unes característiques similars entre ells, com per exemple si ho trobem a les cases o pisos. En aquest tipus de productes el més important no és la distribució, l’estat, els metres quadrats. El més rellevant és la localització i la quantitat de gent que passarà per davant amb possibilitat de comprar.
És molt estrany trobar locals comercials lluny del centre de les ciutats a preus elevats, perquè encara que les dimensions i les reformes siguin millors, no hi ha la gran afluència de possibles compradors com sí que ho trobem a locals més petits al centre de la ciutat.

Quins tipus de clients tenen aquestes propietats?

Els clients d’aquests immobles són principalment, propietaris de negocis, que volen fer-lo créixer buscant una millor ubicació i més espai, per oferir el seu servei o productes. Per això no és d’estranyar que aquest tipus de client busqui el seu immoble ideal per la seva localització i no per l’estat de conservació que tingui. Hem d’entendre que l’interessat en llogar o comprar un local o nau industrial sempre vol fer reformes perquè el local tingui la personalitat del seu negoci.
Per altra banda, el propietari que vol llogar el seu immoble (local, nau…), solen ser persones jubilades que volen mantenir el local, però ja han tancat el seu negoci.

Venda de Naus Industrials, locals a Girona o Barcelona

Posem l’exemple de Girona o Barcelona, però serviria per a tot el territori Espanyol. Les lleis entre comunitats poden variar una mica, ara bé sempre podem fer-nos una idea del que ens trobarem. La gran quantitat de llogaters o compradors de naus industrials o lloguers, arriben gràcies als portals immobiliaris, perquè depèn del seu preu i localització hi hauran empreses nacionals i multinacionals interessades a llogar-los o comprar-los.
Una altra forma d’anunciar que un local està per a llogar o vendre és posar un cartell informatiu sobre qui el ven i el telèfon a la façana o aparador del mateix immoble. Aquesta pràctica es continua fent amb aquest tipus d’immobles, però amb els pisos i cases ja no és tan habitual a causa del risc que hi ha de ser ocupat. Aquesta pràctica permet que molta gent que passa d’avant pugui veure el local amb lloguer i es posin amb contacte amb l’agència.

+ 0
Naus i Locals Llogats a Girona i Barcelona
Inmobiliaria de naves indusatriales girona i locales comerciales en girona i barcelona


  Immobiliària Centre Girona

  Agencia inmobiliaria

  Direcció: Carrer Barcelona, 47 1r C, 17002 Girona
   
  Horari: 9:30-13:30 y 16:00-19:00
   
  972 045 098