Immobiliària Rústica a Girona

A continuació us explicarem tot el necessari sobre l’immobiliària rústica dedicades a fincas rústica. La manera que tenim de treballar, on estan situades i quin tipus de propietats tenen.

Vols vendre la teva casa rústica?

Com el seu nom indica “rústic” són cases que normalment tenen una certa antiguitat i allunyades del nucli urbà, això fa que aquestes immobiliàries normalment es trobin a ciutats i treballin per totes les províncies on hi hagin propietaris que demanin els seus serveis. Al ser un producte poc habitual normalment aquetes immobiliàries també es dedicant a altres sectors com finca urbanes o de luxe.

Dins el territori Gironí per exemple hi ha fincas rústica a Girona, Begur, l’Escala entre d’altres. Es important saber que aquest tipus de productes no tenen que ubicar-se en llocs específics, poden estar a la plana, platja o muntanya. Tot depèn de la localització que més li agradi al propietari de la finca.

Un altre aspecte  a tenir en compte es el preu que tenen aquest tipus d’immobles. Normalment aquestes propietats són cases molt grans amb moltes habitacions, menjadors, cuines… també cal comentar que aquestes cases normalment són antigàs cosa que provoca que si s’han fet reformes augmenti bastant el preu. Un altre aspecte a tenir en compte es que aquest tipus de propietats es venen amb grans quantitats de terreny fet que provoca un augment del preu final. Molts inversors escollien aquest tipus de cases per realitzar petits negocis exclusius distints a la hostaleria. Realitzant restaurants o cases rurals de luxe.

Principalment treballen amb cases o masies de Pagès, gran part d’aquestes propietats es troben a l’Alt i Baix Empordà i a zones muntanyoses com Camprodon, la garriga o Puigcerdà.

Solen ser ficas antigues i allunyades del nucli urbà, això permet que tinguin un gran nombre de metres quadrats i siguin fincas amb un entorn tranquil.

Vendre camps d’oliveres

Vendre camps d’arbres fruites

Es molt estrany trobar pisos o apartaments Rústic ja una cosa es la decoració Rústica i un altre aspecte es un habitatge rústic. Bàsicament la diferencia es l’antiguitat de construcció i la utilització de materials i formes de construcció. Un altre aspecte important es que per a ser catalogada com a Rústica ha de trobar-se dins un terreny amb aquesta categoria.

Tenim una gran verietat de productes rústics immobiliaris per trobar el que mes s’adapti a les tebes necesitats.

Vendre cases de camp

On comprar les millors cases a pobles?

Vendre Masies

Vendre un Castell per immobiliària rústica

Comprar Immobles singulars

Vendre Palau a Catalunya

Els clients que tenen aquest tipus de immobiliàries són amants de la naturalesa i els espais oberts. Normalment les persones que volen vendre aquest tipus d’immobles són gent gran que desitja viure a prop de la ciutat i tenir tot el necessari més aprop seu.

Vendre una masia al penedes

Per altre banda els clients compradors solen ser persones que desitgen viure en un entorn rural sense contaminació, sense soroll entre d’altres. Que volen viure a espais oberts i amb molta tranquil·litat.

Al ser un producte escàs, perquè la legislació limita la nova construcció de aquestes, quan trobem una casa que esta en venta, es molt fàcil vendre-la, gràcies a la demanada que trobem a tot el territori català.

Poques vegades fa falta publicar-les a portals immobiliaris i fer publicitat online. Es solen vendre amb contactes que té la pròpia Inmobiliaria que ja busquen productes d’aquestes característiques.

El mes normal es que els compradors siguin nacionals, que desitgen viure fora la ciutat i tenir un estil de vida mes relaxat. Trobem alguns compradors estrangers que busquen un bon clima i tranquil·litat. També hi han clients inversors que compren aquest tipo de finques, per convertir-les en hotels exclusius de luxe cases rurals on els clients aprenen i viuran en un entorn de natura.

Vendre una finca rústica a Girona

Vendre una finca rústica a Alt Empordà

Vendre finca rústica Baix Empordà

Vendre finca rústica la Garrotxa

Vendre finca rústica Pla de l’Estany

Vendre finca rústica la Selva

Diferencia entre finca rústica i urbana

Finca Urbana

Aquests tipus de propietats estan edificades sobre un terreny amb una qualificació urbana. Això fa que per molt que sigui una casa en mig del bosc, si està dins un terreny que es urbà mai podrà ser una finca rústica.

Finca Rústica

Aquestes propietats estan dins un terreny amb qualificació rural, bàsicament aquests sòl no si pot ni urbanitzar ni construir. Això fa que aquest tipus de propietats tinguin un valor econòmic superior. Actualment construir una finca rústica es molt difícil, hauries de al·legar que es per a fer una activitat econòmica especifica com una granja entre d’altres. El més habitual es fer rehabilitació per a viure-hi o destinar-la a activitats lucratives.

Millor inmobiliària rústica per vendre la teva masia.

vender casa en la montaña girona