Serveis integrals i Reformes Girona

Som més que una simple immobiliària i sabem que la primera impressió és molt important i mes si es tracta d’un habitatge on les persones que la van a visitar estan buscant la seva futura llar. Per això disposem de serveis integrals, per poder preparar, actualitzar o reformar la teva casa.

Serveis disponibles

Comptem amb especialistes en els diferents sectors com fontaneria, pintura, jardineria, construcció … Que faran lluir la teva propietat per treure el màxim rendiment. Aquests tècnics no només estan preparats per solucionar problemes del dia a dia com reparar calderes o problemes elèctrics sinó que també estan preparats per reformar cases o pisos sencers. Sempre al millor preu!.

Servei de Neteja Integral i Comunitats Girona

Oferim aquest servei, perquè sabem que la higiene dins un habitatge és fonamental per a mantenir l'immoble amb bones condicions i per estar a gust durant el període que s'hi visqui. Disposem d'aquest servei tant per propietaris com comunitats. Es poden contractar per un dia específic o un servei més continu.

Lampista a Girona

És un dels tècnics més necessaris en tots els habitatges, per això comptem amb diferents professionals per a poder atendre totes les necessitats que puguin sorgir. Dins aquest servei tenim treballadors de fontaneria i electricitat, poguent d'aquesta manera solucionar tots els problemes tant d'una casa com d'un gran edifici.

Fusteria a Girona

El treball d'un bon fuster fa lluir l'habitatge. Nosaltres comptem amb fusters i ebenistes, dedicats 100% al nostre treball. Garantint així que la feina es fa bé i al temps que a un principi hem establert.

Empresa reformes Girona

Si necessites reformar la teva vivenda els paletes són els primers tècnics que hauràs de contractar, nosaltres tenim un equip, que treballa tant per obres grosses, com seria una construcció de cases, pisos o reformes integrals fins a petites reparacions del dia a dia.

Jardineria

Disposes de jardí a la teva comunitat o habitatge? Nosaltres ens en fem càrrec, Immobiliària CENTRE Girona disposem de jardiners professionals per a mantenir i gestionar un jardí o zona comunitària

Pintors a Girona

La pintura dins un immoble és un dels factors més important perquè farà que l'immoble tingui més llum, agradable i net. Per aquest motiu tenim diversos professionals que podran satisfer les necessitats que tinguis.

Vols reformar una casa o pis a Girona?

Perquè treballar amb els Serveis de Reforma CENTRE?

Sabem que reparar o reformar una propietat sol ser difícil tant per trobar a les empreses indicades per realitzar el treball, com el temps que triguen a fer-ho.

Per això oferim el servei integral de reformes on intentem realitzar els projectes amb el menor temps possible i ajustant-nos als pressupostos adequat per a cada propietari. Això ho podem aconseguir gràcies al fet que els treballadors especialitzats en cada sector han gestionat diferents treballs junts des de fa temps.

També oferim als propietaris la seguretat que qui hi treballarà, és una persona seriosa i professional compromesa amb la feina.

Gràcies a treballar d’aquesta manera podem aconseguir que la reforma de la propietat redueixi el seu temps a la meitat que si busqués vostè a cada professional.

Consells abans de fer una Reforma a casa Teva

Et volem donar uns consells que cal que tinguis em compte a l’hora de fer una reforma o actualització de la teva vivenda.

Reformes girona, millor empresa de reformes

És molt important que ho facis, ja que podràs estudiar les diferents maneres que tenen els professionals de treballar i sobretot quin preu és el que més s’ajusta a la teva butxaca. Un altre aspecte a tenir en compte a l’hora de demanar diferents pressupostos és dir al professional que et vingui a l’immoble que ja tens algun pressupost més això provocarà que el tècnic no parli per parlar i s’ajusti al preu.

Depenent de la reforma que hagis de fer hauràs de parlar amb l’Ajuntament de la teva ciutat o poble per a demanar un permís d’obres. Depenent si vius o no amb una comunitat de veïns hauràs d’esperar la seva confirmació per a poder començar la reforma. És molt important que no et decideixis per cap empresa de reformes fins a no tenir els permisos i el OK de la comunitat.

És obligatori depenent de l’obra o reforma que vulguis fer que avisis a la comunitat de veïns. Aquests voldran saber quin tipus d’obra vols fer i quant de temps trigarà a efectuar-se. És necessari que expliqui correctament tot el que es farà per evitar futurs mals entesos i problemes entre veïns.

Aquests dos factors són determinants. Mai paguis cap servei per avançat i sobretot sempre que facis algun pagament demana factura o comprovant. Un altra manera d’estar segurs és NO pagar amb Efectiu així si hi ha algún problema hi ha una tercera persona ( l’entitat bancaria) que té control de la quantitat de diners transferits. Per altra banda informar-se sobre l’empresa que farem treballar és fonamental per no tenir problemes durant el període d’obres com en el futur per això recomanem llegir ressenyes seves a Google o parlar amb amics i familiars que puguin saber la manera de treballar de l’empresa.

No molta gent està familiaritzada amb aquest aspecte, però és molt important signar un document on surtin els terminis de duració de l’obra, fixa’n un dia de començament i d’acabament. Estipular un preu i la forma de pagament. Explicació detallada de la feina que s’ha de fer organitzada per períodes. I les obligacions que es compromet l’empresa i garanties de la feina juntament amb els materials utilitzats.

És molt important recordar que sempre hem d’intentar tenir un pressupost tancat. Però tant si és així com si no a Immobiliària CENTRE, et recomanem que vagis controlant la feina que fan els tècnics tant per si compleixen amb els períodes marcats al contracte com per si la qualitat de la feina que fan és correcte.


  Immobiliària Centre Girona

  Agencia inmobiliaria

  Direcció: Carrer Barcelona, 47 1r C, 17002 Girona
   
  Horari: 9:30-13:30 y 16:00-19:00
   
  972 045 098